Hur du blir kund på WeeTech.se och vad gäller för dig?

Det är enkelt att ha med WeeTech.se att göra. Du åtar dig inga som helst skyldigheter som exempelvis ett månadsabbonemang. Det existerar inte några bindningstider eller ens något liknande. Allt du gör är att du betalar för de sms du skickar, och absolut ingen annat.


Skickar du 50 000 SMS en månad och nästkommande 8 månaderna så skickar du inga, så betalar du enbart för de 50 000 du skickade först, sen betalar du inget mera alls tills den dagen som du återigen skickar SMS.

Det första du gör är att du skapar ett konto.

Sen aktiverar du det enligt mailet som kommer till dig. Kolla skräpposten om du inte får det först och främst. Det är ju automatgenererat och vissa mailoperatörer känner av det.

Steg 2 är att du måste godkänna villkoren. Du binder dig alls inte till någonting här! Du behöver inte betala en krona om du inte vill det. Tvärtom så får du från start 10 sms för att testa på. Vi vet att våran tjänst är bra, så vi kan ju vara ganska stöddiga och inte binda fast någon i abbonemang och sånt. Behöver du oss så finns vi där! Om inte så behöver du inte bry dig om oss alls. (och i ärlighetens namn, vi inte om dig heller). Men så fort du har några frågor så är vi där snabbt med svar. Och gör absolut vårt bästa att ge dig bästa möjliga service. (Vi tjänar på det och du också... )

Ja nu är det inte så mycket mera att säga om det. Du är klar och kan testa på och se om det känns bra med oss. Vilket vi tror :) Det är så enkelt... Bara att skicka.

Men antag att du inte är företagare, och vill busa med någon. Så ja! Det kan du göra. Men tänk på att vi sparar allt, så var inte jävlig mot någon. Håll dig bara inom lagens armar. Oavsett så får du 10 sms att testa tjänsten på. Och vi kommer att svara på dina frågor. Helt enkelt tycker vi det är kul med vår tjänst, så inga frågor är dumma!!!