SMS Utskick

Det är enkelt att ha med WeeTech.se att göra. Du åtar dig inga som helst skyldigheter som exempelvis ett månadsabbonemang. Det existerar inte några bindningstider eller ens något liknande. Allt du gör är att du betalar för de sms du skickar, och absolut ingen annat.

Hos oss kan du göra massutskick av SMS. Antingen till en, 10 eller 5000 SMS i ett par enkla knapptryck. Du kan spara dina telenummer för enkel hantering i nummergrupper.

Vi har funktionalitet för att du ska kunna uppfylla lagkravet på att en mottagare av massutskick ska kunna avsäga sig flera SMS i framtiden.

När du skickar ett SMS så kan du helt välja avsändare själv. Du får använda maximalt 11 tecken, bokstäver eller siffor. Tillåtna bokstäver är A-Z och a-z.

Det är lagstadgat att dina kunder ska kunna avsäga sig vidare reklamutskick. Vi har här på Weetech.se en sida där kunder kan lägga in sitt telenr i vår databas för att stoppa dessa sms.
Aktuella priser på Weetech.se.

Använd tidsinställda SMS om du vill att SMS:et ska levereras vid en speciell tidpunkt. Exempelvis ett dygn innan utsatt tid.

Här på WeeTech.se kan du skapa dina telenummer i SMS grupper. Genom att samla alla aktuella nummer i olika grupper kan du på ett smidigt sätt skicka till just den gruppen som är aktuell för det aktuella SMS:et.

Som företagare kan du få dina kunder att återvända till dig genom sms reklam. Du har deras kontaktuppgifter sedan tidigare kundrelation. Använd dessa för att återigen få dem som kunder.

Få riktad reklam till din kundgrupp från 39 öre per SMS (exkl moms). (har du stora kvantiteter?, ta kontakt för offert)

Har du stora kvantiteter med SMS kan du begära att få offert för ett korrekt pris som gäller för dig.

För att öka din kundnöjdhet kan du kontrollera din inmatade telenummer så de inte innehåller några dubbletter.

Med hjälp av vår kalender kan du enkelt se till att skicka ut påminnelser till dina kunder och medarbetare så ingen missar dina möten

Du kan använda kontaktdatabasen för att lagra dina kunder och övriga kontakter sorterade i grupper, ett kundregister online.

Här på WeeTech.se kan du generera kod till ett formular som du kan klistra in på din egen webbsida där dina besökare själva kan registrera sitt telenummer till en av dina SMS grupper.

Här hittar du information om vad du bör tänka på när du skickar SMS reklam till privatkunder.